Over ons

Over ons

Vakmensen

Profiteer van onze netwerk aan vakmensen

Gemotiveerde uitzendkrachten

We selecteren de beste uitzendkrachten die gemotiveerd zijn.

Scherp uurtarief

Door onze werkwijze en efficiëntie, houden we de kostprijs voor u zo laag mogelijk.

Per direct beschikbaar

Indien geschikt, morgen beschikbaar.

Over Europa Uitzendbureau

Europa Uitzendbureau is dé specialist in het bemiddelen van zowel vast als tijdelijk personeel op het gebied van Bouw, Techniek en Logistiek. Onze frisse ondernemersgeest en no-nonsense mentaliteit maakt ons een betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten, waarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Wij streven dan ook naar het opbouwen van duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Onze werkwijze Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander, luisteren naar uw verhaal en bieden een oplossing die bij u past. Afhankelijk van uw wensen bieden wij u de juiste oplossing. Europa Uitzendbureau wil voor u een partner zijn die met u meedenkt. U kent uw eigen markt natuurlijk als geen ander. Door uw kennis to combineren met onze expertise, willen wij graag samen met u, de invulling van uw vacature zo goed mogelijk realiseren.

  • Een lokale partner die met u meedenkt en snel kan schakelen.
  • Persoonlijke aandacht voor uw organisatie.
  • Lifetime updates & support.
  • Binnen korte tijd kandidaten die passen in het door u opgegeven profiel.
  • Direct de geschikte medewerker tegen een scherp uurtarief.

Toegevoegde waarde Europa Uitzendbureau onderscheidt zich in de markt door haar proactieve houding, gericht op het recruiteren van de beste uitzendkrachten in de markt. Voor úw organisatie.